התמרוקיה מתפנקת עם מוצרי יוקרה, מוצאת פתרונות לשיער מבריק בקיץ ומסיימת עם פינוק לגבר.
מה: בושם ותמצית חיזוק
מה חדש: GIVENCHY משיקים מארז עם בושם שנקרא Ange ou Demon Le Parfum ועם התמצית האסורה והמעצימה Accord Illicite שהופכת את הבושם למשהו אחר, מפתה וחושני. זהו בושם חושני ואלגנטי המכיל יסמין סמבאק, מושק, פצ'ולי וענבר.
התמצית המצורפת היא "האקורד האסור" שנקראת Accord Illicite. זו תמצית מרוכזת של חושניות מועצמת שפועלת בהרמוניה עם הבושם Ange ou Demon Le Parfum באופן שימוש חדשני. הוא לא בושם בפני עצמו, אלא תווים סודיים וקסומים המעניקים חיזוק סקסי לבושםAnge ou Demon Le Parfum. התמצית מרוכזת מאוד ומכילה רכיבים כמו: תו עור, מושק לבן, פצ'ולי ווניל. בהתאם למצב הרוח, ניתן להוסיף טיפה של האקורד האסור בנקודות דופק ולשחרר עוצמה שמעוררת את פנטזיות אסורות…
תכלס: בהתחלה חשבתי שמדובר בסתם גימיק שיווקי, אבל לא. ג'יבנשי הבריקו פה עם חתיכת סטארט אפ גאוני, חדשני וממש מגניב. שני הבשמים מגיעים בצורת קמע; הבושם הראשי מגיע בזכוכית שקופה דרכה רואים את הבושם הוורדרד ולצידו התמצית האסורה שמגיעה בבקבוק מיניאטורי בצבע שחור מבריק. איך משתמשים? שמים את הבושם בצורה רגילה; מתיזים בנקודות הדופק ליד כף היד ומאחורי האוזניים ואם בא לך אחרי כמה זמן לחזק את הבושם ולהפוך אותו לריח יותר חזק, כבד, סקסי וחושני, את שמה כמה טיפות מהאקורד שבבקבוק השחור הקטן על נקודות הדופק בדיוק איפה שהשפרצת את הבושם, ומקבלת ריח חדש של בושם אחר לגמרי. לא חובה להשתמש בזה כי גם לבושם הבסיסי יש ריח מעולה. אפשר לשים בבוקר את הבושם הרגיל ולהוסיף בערב כשיוצאים לדייט את האקורד. אחלה דבר, אחלה רעיון, אחלה ריח.
מה חדש: מותג היוקרה ג'יבנשי מציג את PRISME QUATUOR - רביעיית צלליות חדשות מבית ג'יבנשי. זו סדרת צלליות הכוללת 8 מארזים של רביעיית צלליות עם גוונים חדשים, דרמטיים ומיוחדים.
תכלס: הצלליות מגיעות באריזה שחורה ויוקרתית עם שני אפליקטורים קטנים (אני תמיד מעדיפה וממליצה להשתמש במברשת צלליות ייעודית). המרקם הוא קטיפתי כשחלק מהצלליות מגיעות בגימור מבריק וחלק במאט. אהבתי במיוחד את סט מספר 2 ובו כחול כהה עם נצנצים שמתאים לאיפור מעושן ודרמטי (הכי הפיה השחורה!). יש בו גם לבן פנינתי קסום, כחול ג'ינס וסגול. אחלה שילוב שמתאים לערב קייצי. כדי לפתוח את האריזה יש ללחוץ על כפתור בצורת ניט כסוף, שזהו פרט קטן ולכאורה שולי, אבל מסוג הדברים שעושים לי את זה (אלוהים נמצא בפרטים הקטנים). ביג ביג לייק!
כמה: 360 ₪ (אבל יש מבצעים). איפה: ברשתות סופר פארם, ניו פארם והמשביר החדש לצרכן.
מה: צבע לשיער
מה חדש: L'ORÈAL PARIS משיק את הסדרה החדשה של ערכות צבעי השיער של אקסלנס:
EXCELLENCE INTENSE - 11 גוונים נועזים של צבע עשיר הנראים לעין גם על שיער כהה ומכסים שיער לבן בצורה מושלמת. ערכת הצביעה מעניקה טיפוח משולש: פרו קרטין, סרמיד וקולגן, המעניקה ברק, מגע קטיפתי והגנה לשיער. זה קורה בזכות סרום שמגן לפני הצביעה ומסכה מטפחת לאחר הצביעה.
הגוונים הם: בלונד בהיר זהוב נחושתי: מס' גוון 8.34, אדום אינטנסיבי לוהט: מס' גוון 6.66, חום נחושתי עשיר: מס' גוון 5.45, חום מהגוני מעודן: מס' גוון 5.52, בלונד נחושתי זהוב: מס' גוון 7.43, סגול אדום עמוק: מס' גוון 4.26, חום זהוב: מס' גוון 5.3, חום בהיר זהוב פנינה: מס' גוון 6.32, שחור סגול כהה: מס' גוון 2.16, שחור כחול עמוק: מס' גוון 1.1, חום בהיר קר: מס' גוון 6.13.
תכלס: נסיינית שצובעת את השיער לבד בבית קיבלה את הערכה לניסיון ודיווחה שהצבע מצויין, יש לו ריח נעים, קל ונוח לצבוע איתו בבית, הוא מחזיק טוב לכחודש (עד שהשיער הלבן מתחיל לצמוח בשורשים) וזהו צבע שמשאיר שיער רך ומבריק בניגוד לכאלה שיוצרים אפקט של שיער יבש ועצוב. הייחודיות שלו היא שבנוסף למה שיש בדר"כ בערכות צביעת שיער, פה מתווסף גם סרום לשיער ששמים לפני הצביעה.
כמה: 51 ₪ (אבל מדי פעם יש מבצעים והנחות). איפה: ברשתות הפארם, המזון,
פרפומריות נבחרות וחנויות פרטיות.
מה: סדרת ברק לשיער
מה חדש: ב-Aussie יצאו בסדרת מוצרים חדשים שנשבעים שהם יעשו לך שיער מבריק וזוהר. הסדרה נקראת Aussie Miracle Shine וזו מנה של זוהר בבקבוק שמבטיחה להביא לשיער שלך ניצוץ שאשכרה יסנוור את העיניים. המרכיבים מגיעים היישר מהיבשת המושלמת – אוסטרליה (הייתי נותנת כליה כדי לחזור לשם עכשיו) אבקת פנינה נפלאה שמעודדת ברק ושורש ג'ינסנג אוסטרלי שגם הוא נותן ברק.
תכלס: מבחינתי, כל מה שאוסטרלי קדוש מבחינתי ואני סוגדת לו, אז נתתי לחברה להשתמש במוצרים כדי לקבל ביקורת אובייקטיבית. כמובן שגם אני השתמשתי בהם ומבחינתי הם עושים את העבודה והצילו לי את השיער צביקה פיק שלי. הנסיינית (האובייקטיבית) דיווחה שלעומת כל שמפו אחר- פה מספיקה כמות קצת יותר קטנה מבדר"כ כי הוא תוך שינה מקציף את כל השיער בקצף עשיר. לשמפו ולסדרה יש ריח טוב יותר מלשאר מוצרי אוזי המתקתקים, המסיכה של ה-3 דקות גאונית והופכת כל שיער למשי, והכל ביחד נותן שיער מושלם ומבריק, לפחות ליום-יומיים. שווה לנסות. בעצם, חובה לנסות!
כמה: שמפו 500 מ"ל/ מרכך 400 מ"ל- כל אחד בנפרד מחירו 34.90 ₪. איפה: ברשת סופר פארם ברחבי הארץ.
מה: דאודורנט מהפכני
מה חדש: לראשונה מותג הטיפוח הבינלאומי, GARNIER משיק סדרת דאודורנטים המעניקה לך 5 הגנות על העור והבגדים בדאודורנט אחד: עד 48 שעות ללא ריח זיעה, עד 48 שעות ללא הזעה, ללא תחושת אי נוחות, ללא סימנים לבנים, ללא כתמים צהובים. התוצאה: העור נושם, התחושה יבשה והבגדים נקיים. המוצר ללא אלכוהול וללא פראבן. סדרת הדאודורנטים כוללת 4 מוצרים באריזת רול און וספריי בניחוחות FLORAL FRESH (סגול)- ניחוח מתקתק ופודרתי של אבקת מאסק, יסמין ופריחת תפוח ירוק או: COTTON FRESH (ורוד)– ניחוח נקי ורך של כותנה נקייה.
תכלס: זהו מוצר נהדר עם ריח מעולה, בעיקר של הסגולים, שמשאיר עור נעים ולא יבש, אין גירוד או אדמומיות וגם הבגדים נשארים נקיים ובלי פסים לבנים. העובדה שהמוצר מתהדר בזה שהוא מונע הזעה פחות אהבתי, כי הגוף צריך להזיע, ואם בתי השחי יחסמו להזעה אז הזיעה תצא דרך מקום אחר. דבר נוסף- לא בדקנו את העובדה שבמשך 48 שעות אין הזעה או ריח הזעה כי היינו חייבים להתקלח מתישהו באמצע. בכל אופן מוצר נהדר ומומלץ.
מה חדש: REVLON משיק סט מברשות איפור מקצועיות לשימוש קל ונוח ולתוצאות מקצועיות. המברשות עוצבו בהנדסת אנוש המותאמת ליעודים שונים: סומק, מייק אפ וצלליות. ידית המברשת מעוצבת מעץ שחור מט לאחיזה נוחה ויציבה. שיער המברשות עשוי מסיבים סינתטיים איכותיים האוספים ביעילות את החומר ומפזרים אותו באופן אחיד תוך תחושה נעימה בעת שימוש על עור הפנים.
תכלס: קודם כל- יש טעות על המדבקה של המברשות שגורסת כי הן עשויות משיער טבעי, אז רבלון צריכים לתקן את זה כי זה הטעיית הציבור. המברשות עצמן מאוד נוחות, קלות, השיער שלהן נעים על העור לעומת מברשות סינתטיות שהן יבשות וכאילו "שורטות" את העור, וזהו מוצר מאוד איכותי, נעים ונוח.
כמה: מברשת סומק 113 ₪, מברשת מייק אפ 113 ₪, מברשת צללית לעיניים 48 ₪. איפה: ברשתות הפארם ברחבי הארץ.
מה: ג'ל רחצה לגבר
מה חדש: מותג הסבונים הבינלאומי Palmolive משיק את Palmolive MEN- סבון נוזלי מרענן שמשלב 3 פעולות במוצר אחד: ג'ל רחצה, סבון לפנים ושמפו לשיער. הסדרה מושקת ב- 2 ניחוחות: PURE ARTIC בתוספת מינרלים מהים, SPORT - ניחוח מעורר בתוספת אשכולית ו-guaiac wood.
תכלס: הגבר ההורס, המהמם והמושלם שלי ניסה את הסבון ואהב את צבעו הטורקיזי ואת הריח הגברי הנעים (והחזק). העובדה שהסבון הוא גם וגם וגם קצת מעוררת חשד, כי תכף יגידו לנו שזה גם מסיר אבנית מהמקלחת תוך כדי רחצה, אבל בגדול הוא סבבה גם כשמפו וגם כסבון והריח שלו מעולה.
כמה: 500 מ"ל- 14-18 ₪. איפה: ברשתות השיווק והפארם ברחבי הארץ.
מה: פודרה סופט טאץ'
מה חדש: SoftTouch(סופט-טאץ') מותג האיפור והטיפוח הישראלי משיק שני מוצרים חדשים: מייק-אפ במרקם קרמי קטיפתי ופודרה מוצקה למראה מט מושלם.
STAY+ Silky cream foundation- הוא מייק אפ עמיד למראה אחיד וזוהר המבוסס על שעוות דבורים שמעניקה לו יציבות ועמידות לאורך כל שעות היום. המייק-אפ מתאים לכל סוגי העור והינו בעל דרגת כיסוי גבוהה ביותר המאפשרת יצירת מראה אחיד לעור הפנים, הסתרת כתמים, כהויות והבדלי גוון. הוא מאופיין במרקם קרמי הנמרח בקלות, ומתאים לנשים המעוניינות בכיסוי עמיד ומושלם ובמראה זוהר. המייק-אפ קיים בשלושה גוונים, ומכיל מראה וספוגית למריחה קלה ונוחה.
Compact powder- פודרה מוצקה ועמידה למראה מט מושלם ועמיד לאורך זמן. הפודרה מתאימה לנשים המחפשות פתרון נוח לקיבוע האיפור בימי הקיץ החמים וכן ביתר ימות השנה. הפודרה מגיעה בשלושה גוונים, ומכילה כרית לפידור קל ונוח.
תכלס: ניסיתי את הפודרה שמגיעה בפודרייה גדולה ונוחה עם ספוגית ומראה שמסתתרות מתחת לפודרה. הפודרה עצמה נעימה ומתקבעת טוב על העור אך היא לא מכסה מספיק כמו פודרות אחרות שיצא לי לעבוד איתן. היא טובה כגימור מאט מעל מייקאפ, זה כן, אבל בפני עצמה היא נותנת מראה מאט וקליל שלא מכסה פגמים למי שיש, אלא נותנת מראה טבעי ונאה. אז אם אתן בקטע של מראה מאט קליל שיכול מאוד להתאים לקיץ (כי תכלס מי יכולה לסבול כיסוי כבד בחום והלחות שלנו)- אז שתלך על זה.
כמה: מייקאפ- מחיר השקה: 79.90 ₪, פודרה מחיר השקה: 74.90 ₪. איפה: בסופר פארם, ניו פארם וברשתות נבחרות.
מה: לק קוקה קולה
מה חדש:OPI משיקה בשנית את הקולקציה התוססת במיוחד שנוצרה בשיתוף פעולה עם "קוקה קולה" ארה"ב. שני המותגים OPI וקוקה קולה מספקים הנאה בבקבוק והשנה, הקולקציה התוססת כוללת 8 גווני לק במהדורה מוגבלת בכיכובם של שני צבעים חדשים. ההשראה היא בקבוקי קוקה קולה, דיאט קולה, קולה זירו, קולה דובדבנים, קולה וניל, ספרייט, פאנטה ועוד. האדום הקלאסי משתייך לקוקה קולה הקלאסית ולק כסוף מתכתי יהיה תוצר ההשראה מבקבוק דיאט קולה. עוד בקולקציה, אוסף תואם של סדרת לק ג'ל.
תכלס: כבר כתבתי רבות על הלקים של OPI ואני מתה על מנהל השיווק שלהם הגאון שמצליח כל פעם להפתיע אותי מחדש. הלקים מאוד איכותיים, הם עשויים מחומרים ידידותיים ומצטיינים בעמידות יוצאת דופן. המרקם יפה וחלק ומברשת הפטנט הרחבה מאפשרת דיוק מירבי. אחלה דבר, רק שיורידו קצת את המחיר כי באמת יש להם כל כך הרבה גוונים נחשקים ובמחיר נגיש יהיה לנו יותר קל להתמודד איתם.
כמה: 65 ₪. איפה: במכוני הטיפוח המקצועיים ברחבי הארץ.
אביגיל לאפין גרא, בעבר עיתונאית במגזין גוסטייל ו-xnet, ידיעות אחרונות, nrg ומעריב, כתבת עיצוב ואופנה בטיים אאוט תל אביב, במגזין "עיצוב מעריב" ועוד. הקימה את מדור הצרכנייה הראשון באתר מעריב בנובמבר 2007 ומאז זה הפך למושג שגור כמדור בדיקת וסקירת מוצרים גם באתרים אחרים. בלוגרית מ-2007 (בדמרקר קפה ועכשיו פה), מעצבת פנים בדימוס, בוגרת קורס איפור וציורי גוף בבי"ס ירין שחף, מציירת למגירה, פסנתרנית, מגיל 12 רוכבת על סוסים (גם ווסטרן וגם אינגליש) ועל אופנועים כבדים (האחרון היה הארלי דייוידסון ספורטסטר 883), עשר יחידות בבגרות בכימיה ורוצה להביא שלום עולמי.
אוווו OPI לא מפסיקים לחדש ולהפתיע … בדיוק שחשבתי שראיתי הכל בתחום הלקים … לי באופן אישי הם הרסו את הבריאות עם הקולקצייה של Peanuts :)
ודווקא אותה אין לי :_(
אוו :( האם היא ברת השגה ??
כן, הנה
http://www.ebay.com/itm/OPI-NAIL-LACQUER-PEANUTS-COLLECTION-FOR-HALLOWEEN-/301310350344
אבל הם לא שולחים לישראל, צריך קומבינה, ויש גם את אלה שעולים כפול
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=opi+peanuts&rt=nc&LH_BIN=1
הבנתי… תמיד עם הדברים הנפלאים האלה יש בעיית משלוח .