לפני שנה בערך כתבתי פוסט אחרי מי שווה לעקוב באינסטגרם
ועכשיו הגיע הזמן קצת לעדכן, כי בכל זאת, כל יום צצים חשבונות חדשים. אז קבלו: אופנה
THEURBANSPOTTER צילומי אופנה של נשים בניו יורק עם סטייל שאפשר למות.
JEFFREYCAMPBELL הוא מעצב הנעליים האהוב עלי והוא אפילו נגיש. אפשר לקנות אותו בארץ במחירים שווים (כמעט) לכל נפש והעיצובים שלו מדהימים.
ANTHROPOLOGIE כי הם יודעים לעשות אופנה אורבנית בשילוב אקססוריז שכל פאשניסטה חייבת.
IRREGULARCHOICE כי הן הנעליים הכי מופרעות שיש ואפשר להשיג אותן בארץ.
YOYOKULALA מעצבת מיוחדת מסינגפור שיודעת לעשות חיים.
אדריכלות
ROOMONFIRE_ כי הוא מצלם אדריכלות מזווית אחרת. הוא לא בא למכור ריהוט או תאורה, הוא בא להמחיש לנו את החלל עצמו.
ADESIGNERSMIND הוא מספר אחת עם הבתים הכי יפים בעולם. השראה לעיצוב ואדריכלות זה פה. לא רק בלבן כמו שבמקרה יצא בתמונות האחרונות שהם העלו.
BLOGSDECOR כי זה פשוט יפה ונותן השראה.
DESIGNANDLIVE גם מאוד יפה. לא שמתי תמונה.
אומנות
Artnouveau.club כי כאספנית מדופלמת אני לא יכולה לכתוב פוסט בלי לדחוף קצת אר-נובו, זרם האומנות החביב עלי.
DARKBEAUTYMAG צילומי נשים בסגנון גותי אומנותי. בכיף הייתי עושה בוק בסגנון הזה.
אוכל
Shefofinstgram כי המנות הן ממש יצירות אומנות מפתות שנותנות השראה איך לצלחת את החביתה של ארוחת הערב עם קצת יותר קריאטיביות.
Theartofplating כי המאסטרים של הצילחות נמצאים כאן. זה אף יותר אומנותי מהמומלץ הקודם. מי שמתעניין באוכל חייב לעקוב אחריהם.
אורבניות מינימליסטית
FACADIST כי כל בניין שהוא מצלם זו פשוט יצירת אומנות. גם אני עשיתי מחווה לסוג הצילום הזה באינסטוש שלי.
LADILE יש לה פוטושופ בתמונות אבל זה נסלח. היא פשוט אומנית אינסטגרם אמיתית.
MINDTHEMINIMAL כי הוא המאסטר של השיטה.
אושיות
DOCTOR.MIKE כי הוא רופא, הוא חתיך ויש לו כלב!!!
YONIGERA כי הוא במאי מספר אחת!
ASSICOHEN כי מעבר לזה שהוא שחקן מוכשר הוא גם צלם בחסד.
KOBIFARAG – ראה ערך אסי כהן.
משעממים! נמאסתם! (כל אלו שכבר מיצו את עצמם).
TAYLORSWIFT כי באמת, את מעניינת כמו נערת מקהלה קתולית שתחביביה הם ייבוש כביסה וגידול אורכידאות. תלמדי קצת ממיילי סיירוס.
MILEYCYRUS- כי את באמת נמאסת. קיבלנו כבר את הכי קיצוני שלך, הכי מוגזם והכי "הקאתי לעצמי בפה וצילמתי שתיראו את זה". חוץ מלהראות לנו צילום גסטרו- ראינו כבר הכל. יאללה, דפדפי.
MADONNA- וואו, את מעייפת… כנראה גם את עצמך. להעלות כל יום 6 תמונות של מה שהיית פעם- גם גוגל יכול לעשות את זה בשבילנו.
BADGALRIRI כי ריהאנה כבר גורמת לנו לפהק. בעיקר אחרי 3 תמונות של גרביים ברצף. אני כל כך חוזרת לקרדשיאן.