קולקציית רחוב אורבנית TRAK

כבר שנים אני עוברת ליד החנות של TRAK ביפו, מותג ותיק ואיכותי שמייצר בעיקר לגברים. בעלולי שיחיה קונה שם כבר שנים, תמיד את אותו דגם, או לפחות ככה זה היה עד שאני הגעתי לחייו וגרמתי לו להפנים שגם לגבר מותר שיהיו יותר משני זוגות נעליים ואפשר גם לקנות דגמים אחרים ולא רק את אותו דגם קלאסי 🙂 עכשיו מותג הנעליים TRAK מרחיב את ליין הנעליים ומציע קולקציית יוניסקס בסגנון ה- FASHION STREET WEAR במראה קזיוא'ל ובדגמים מעוצבים וצבעוניים כשהם גם מאוד מאוד נוחים. הלוק של הדגם המוביל הוא נעלי רכיבה אוסטרליות מזמש עם אימום שמזכיר נעלי פלדיום. חוץ מהמראה הטרנדי, הנעליים בעלות סוליה יציבה ומונעת החלקה (דגמים נבחרים גם עמידים בפני רטיבות) והנוחות מאוד מודגשת בזכות רפידות איכותיות ונעימות.

בחנות יש גם נעלי נשים וילדים, לא רק של טראק אלא גם של מותגים אחרים. מה שאהבתי כשנכנסתי לחנות ביפו הן נעלי התעמלות עם פאייטים מגניבות (מצטערת שלא צילמתי לכם), וגם נעליים מתקפלות שלא תופסות מקום ואפשר לקחת בתיק או לטיולים בחו"ל (את זה דווקא צילמתי). זה גם מגניב וגם פרקטי. מה שעוד יותר מגניב זה שנעלי עור לגברים עולות החל מ-200 ש"ח ומהנסיון שלי הן מחזיקות שנים. אגב בבירור שעשיתי בחנות לגבי ארץ הייצור, נאמר לי שהנעליים של טראק מיוצרות חלקן בארץ וחלקן בטורקיה, ככה שיש פה נגיעות של ייצור כחול-לבן.

טווח מחירים: 149 – 499 ₪. ניתן לרכוש: ב-150 נקודות מכירה בכל הארץ ובחנויות מקוונות און-ליין.

נעלי נשים וילדים מתקפלות
נעלי נשים וילדים מתקפלות


9 מחשבות על “קולקציית רחוב אורבנית TRAK

  1. נעלים מתקפלות זה דבר מאוד נוח, כי בערב אני יוצאת על עקבים ואז כשאני חוזרת אל האוטו אני מחליפה למתקפלות שזה נעליים שטוחות וזה מאוד נוח. בכלל אני ממליצה שיהיו נעליים כאלה באוטו לכל מקרה שלא יהיה.

    אהבתי

  2. אני מחפשת נואשות נעלי טראק שלושת רביעי שטוחות, האם אפשר ליידע אותי היכן ניתן לרכוש אותן בצפון? במייל [email protected] או בנייד 0526139959. תודה רבה רוני

    אהבתי

כתיבת תגובה