מה: מסיכת יופי אצות, בוץ, דבש וקולגן
מה חדש: לפרמייר ים המלח יש מסיכת יופי חדשה עשויה מאצות, בוץ, דבש וקולגן עם פורמולה הנלחמת בהזדקנות העור. המסיכה מיועדת לעור רגיל עד שמן. לאחר מריחת המסיכה יכולת העור לקליטת לחות וחומרי הזנה משתפרת.
נוסחת הקרם הייחודית מאפשרת את חדירת רכיביה ליסוד הקמטים ותעזור במניעת הופעתם של קמטים חדשים ובעת ובעונה אחת הזנת האפידרמיס מדכאת ומעכבת את יצירת המלנין האחראי להופעת פיגמנטציה בגיל מאוחר יותר. המסכה נלחמת ומטשטשת מראם של קמטים ועוזרת בבניית רקמת העור.
אופן השימוש: לאחר ניקוי הפנים יש למרוח שיכבה נדיבה בתנועות עיסוי עדינות. מחכים 10-15 דקות ושוטפים במים חמימים.
תכלס: למסיכה יש ריח מעולה, היא עשירה מאוד, נמרחת בכיף על העור, מתייבשת אחרי 10 דקות ולאחר השטיפה העור ממש נקי ונעים. שימו אחרי זה קרם פנים טוב ואתן מסודרות על עור פנים בריא ומואר. אהבתי.
כמה: 150 מ"ל במחיר מבצע של 175 שקלים במקום 250 שקלים. 70 מ"ל במבצע של 140 שקלים במקום 200 שקלים. ** בנוסף יש 10% לחברי מועדון. איפה: ברשתות הפארם.
מה: MAC משיקה קולקציית איפור במהדורה מוגבלת STAR TREK
מה חדש: כבר חמישים שנה ש"מסע בין כוכבים" ואוהדי הסדרה הנאמנים חוצים דורות, משפיעים על רעיונות ומשנים את האסתטיקה של המגדר, הגזע והפוטנציאל האינטרגלקטי. עכשיו גם M•A•C משתפים פעולה עם "מסע בין כוכבים" בקו איפור בלעדי עם גוונים שנטענו בהשראה קוסמית.
מוצרי הקולקציה:
גלוס Lipglass
Pleasure Planet: שימר זהב רגוע
Khaaannnn: בורדו פירות יער עם רפלקטים באדום
Set to Stun: כסף בהיר עם פנינת זהב
Warp Speed Ahead: שזיף עם רפלקטים בכחול וורוד
מחיר: 101 ₪
***
שפתון Lipstick
The Enemy Within: שימר זהב ניטרלי (frost)
Where No Man Has Gone Before: ורוד עם פנינת זהב (lustre)
Kling-It-On: סגול כהה עם נצנוץ ורוד עדין (frost)
LLAP: שמפניה ורודה קפואה (frost)
מחיר: 101 ₪
***
Haute & Naughty Too Black Lash מסקרה שחורה מחיר: 120 ₪
***
לק לציפורניים M∙A∙C Studio, Skin of Evil: ירוק צהבהב עם נגיעות שחורות (frost), Holla-Deck: נצנוץ זהב (frost), Enterprise: כרום כסוף (frost) כל אחד 61 ₪.
***
ריסים מלאכותיים, מחיר: 88 ₪.
מברשות איפור- מברשת מניפה, מברשת עיניים, מחיר: 149 ₪.
אייליינר Superslick Liquid ב-3 גוונים: שחור, פנינה כסופה בהירה, פנינת זהב צהוב בוהקת. 121 ₪.
פודרה זוהרת Trip The light fantastic Powder ב-3 גוונים, מחיר: 192 ₪.
***
צללית פיגמנט דחוסה לעיניים Pressed Pigmnet
To Boldly Go: פנינת נחושת אדמדמה עם נצנוצים (frost)
Midnight: כחול קובלט עם נצנוץ פנינה (frost)
Bird of Prey: פנינה בירוק זית כהה עם נצנוצים (frost)
The NakedTime: פנינה סגולה אפרפרה עם נצנוצים (frost)
מחיר: 133 ₪
תכלס: טוב, זה להתעלף זה. הקולקציה פשוט מטריפה, אין מוצר שהוא לא שווה בטירוף. הגוונים הורסים, האיכות היא האיכות של מאק, ואם בא לך לדפוק לוק מטאלי סקסי הורס- זה הקולקציה שלך. הכי אהבתי את הלק הירוק גליטר שמיד מרחתי אותו בציפורניי הרגליים ולא הפסקתי לקבל תגובות כל היום (רובן מפרגנות, אחת: "את כמו שרק" שמיד אינפרנדתי אותה מהפייס). מושלם כבר אמרתי?
איפה: להשיג בחנויות מאק ובאתר מאק לקנייה און ליין. מאק בפייסבוק Instagram:@MACcosmetics
מה: שירות לאבחון העור
מה חדש: האם מוצרי הטיפוח שלכם באמת מתאימים לסוג העור ולצרכיו?
חברת סבוקלם מזמינה לאבחון מקצועי של סוג העור, מצבו וצרכיו והתאמת שגרת הטיפוח המושלמת כדי שלא תיכנסי לסופא פארם ותקני לעצמך מוצרים שבכלל לא מתאימים לסוג העור שלך.
לפעמים בגלל בחירה שגוייה אנחנו נוטים לחוסר שביעות רצון מתוצאות שאינן מושגות או במקרה הרע ממוצרים שמזיקים לעור הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך.
סבוקלם, מותג הטיפוח הדרמו-קוסמטי הישראלי, מרים את הכפפה ומזמין את לקוחותיו ליהנות משירות ייחודי הכולל אבחון מעמיק של סוג העור, מצבו וצרכיו לצד התאמה אישית של מוצרים.
במסגרת השירות הצרכן משיב על שאלון מפורט הכולל אינפורמציה כללית על העור, שגרת הטיפוח וצרכיו האישיים. השאלון מועבר לרוקח הראשי של המותג שמנתח את התשובות ומתאים את המוצרים האידיאליים עבור כל אחד ואחת. בתום התהליך מחלקת שירות הלקוחות של סבוקלם שולחת ללקוח דוגמיות של המוצרים הרלוונטיים בכדי שהוא יוכל להתנסות טרם הרכישה (קנייה חכמה שחוסכת הוצאה מבוזבזת של כספים).
תכלס: ניסיתי את השירות הגאוני הזה ועניתי במייל על שאלות שנועדו לאבחן את סוג העור שלי. בסוף קיבלתי בדואר מוס ניקוי (אחד המוצרים הכי טובים שנתקלתי בהם, ולא ידעתי על קיומו לפני המבחן הזה), סרום טיפול וקרם יום עם מקדם הגנה 28 SPF. המוצרים מתאימים בול לעור שלי ולא יוצרים גירויים ומגינים עליו מפני השמש. צילמתי את המוצרים ואני ממליצה בחום על השירות הזה (כי מה אכפת לכם לקבל דוגמיות ולנסות?) ועוד יותר ממליצה על מוס הניקוי הגאוני הזה ועל קרם ההגנה שבהירות עור כמוני חייבות להשתמש בו. הוא לא שמנוני ונספג מהר, והוא ממש נעים על העור.
*** וזו המלצת מערכת הפיה השחורה לשבוע זה.
איפה: האבחון מתבצע באמצעות המייל: [email protected] (שולחים בקשה לשירות ואז נשלח הטופס) או באמצעות הטלפון - 03-6911688 בין השעות 09:00-17:00.
אוהבים סדרות וסרטים? כנסו לקבוצה שלי בפייסבוק
מה: ערכת איפור מחו"ל
מה חדש: חברת השילוח DealTas שולחת עד הבית את IPSY – מארז ביוטי במינוי חודשי מהמובילים בארה״ב. שלא כמו ביוטי בוקס אחרים – IPSY הוא מארז ייחודי המשלב תיק איפור מעוצב (המשתנה מחודש לחודש) עם כמה הפתעות מחברות מובילות.
המחיר של IPSY בארה״ב הוא 10$ בחודש וניתן לשלוח אותו לארץ באמצעות חברת השילוח DealTas בעלות המשתלמת ביותר מבין חברות השילוח – מה שיוצא בהחלט שווה, עוד יותר מהביוטי בוקס המוצעים כאן בישראל.
תכלס: קודם כל כדאי לדעת שDealTas מציעה מבצע שילוח למוצרי איפור בלבד – 20$ לחבילה עד 2 ק״ג שזה משתלם לעומת חברות אחרות שהן יקרות יותר בעת הזמנת איפור. החבילה הגיעה עד הבית ארוזה יפה בנייר פצפצים ורוד מטאלי ובפנים חיכו לי המוצרים הבאים: אייליינר מוקטן, מסקרה מוקטנת, פילינג עם סוכר חום של BEFINE מוקטן, דוגמית של סרום של Avene ומברשת איפור בגודל מלא. המוצרים איכותיים, וכיף לנסות מותגים מחו"ל שטרם היכרתי, כמו Befine שהפילינג שלהם מחוספס, ריחו מתוק והוא מנקה מאוד טוב את עור הפנים (הוא לא ממש עדין ומי שיש לה עור שמן ולא רגיש תעוף עליו). את שאר המוצרים הכנסתי לתיק הנסיעות שלי לנסיעה הקרובה כי הם מוקטנים וזה מאוד נוח לי. אגב שווה להיכנס לאתר DealTas לקבל הצעות למשלוחים מחו"ל גם על דברים אחרים מלבד איפור.
כמה: מבצע שילוח למוצרי איפור בלבד – 20$ לחבילה עד 2 ק״ג. איפה: אתר IPSY לחצו כאן לאתר.
מה: קרמי ידיים TO GO
מה חדש: ד"ר פישר מרחיבה את סדרת EFFECTIVE CARE ומשיקה: קרמי ידיים TO GO בגרסה מוקטנת (pocket size) המתאימה לנשיאה בכל תיק ובכל מקום המיועדים להקלה מיידית במקרים של עור יבש. סדרת אפקטיב קר TO GO בעלת נוסחה עשירה המשלבת קומפלקס ויטמינים עם מרכיבים אפקטיביים מועשרי לחות, הנספגים במהירות ומעניקים לעור לחות ל-24 שעות. התכשירים הינם היפואלרגנים וללא פראבנים.
תכלס: התכשירים החדשים פותחו במיוחד במטרה לתת מענה לכל המחפשים קרם ידיים קטן, קל ונוח לנשיאה בתיק היד, למשרד או לאוטו. זה מתאים גם לתיק עליה למטוס ולנסיעות לחו"ל, כך שיהיה זמין לנו בכל שעות היום ובכל מקום. המוצרים הם קרם ידיים לעור יבש במיוחד וקרם ידיים לעור יבש ומגורה (מה שקורה לחלקנו בחורף) והם מאוד טובים ויעילים ומצליחים להרגיע גרד, אדמומיות ויובש. אהבתי.
כמה: 8.90-10 ₪ 50 מ"ל. איפה: ברשת סופר פארם, ברשתות השיווק, בבתי המרקחת ובחנויות נבחרות.
מה: סדרת בשמי נשים בשלושה ניחוחות שונים
מה חדש: מותג התכשיטים AGATHA מציג לראשונה בישראל סדרת בשמי נשים בשלושה ניחוחות שונים. הבשמים החדשים נאמנים לערכי המותג ומבטאים את השיק הפריזאי בשלוש מילים: אלגנטי, הומוריסטי וטרנדי.
סדרת הבשמים החדשה בשלושה ניחוחות שונים מאופיינת בתכונות שובבות של המותג AGATHA: בחורה קרייריסטית, נועזת, רומנטית ופאשניסטה, פריזאית במלוא מובן המילה. הבשמים בסדרה מותאמים לתכשיטי הקמע של המותג ומעוררים שלושה רגעים יומיים, שלושה מצבי רוח ושלוש תחושות ריח במקומות סמליים בפריז. האריזה מעוצבת בצבעי המותג, שחור לבן וכחול כהה, עם הבלטה של הלוגו על הקרטון. שמות הבשמים רשומים בשלושה צבעים זהובים על גבי האריזה.
לבקבוק נלווה צמיד שמייצג את התכשיטים של המותג, לכל צמיד ישנו את הקמע שלו שמייצג רגע אחר ביום :
-
המפתח הוא לשעות הבוקר- מפתח של פריז.
-
שקית קניות לשעות אחר צהריים - נעים בפריז.
-
נעל סטילטו - לשעות הלילה בפריז.
מחשבה אחת על “התמרוקייה- חדש במאק, בושם חדש, מסיכת בוץ ודבש, ודוגמיות במתנה”