למי שלובשת בגדי עור יש אמירה מאוד חזקה. זה יכול לשדר לוק מאוד כוחני, זה יכול לשדר יוקרה וכסף (הכי ריץ' ביץ') ומה שבטוח- זה סופר סקסי. מותג אופנת העילית CUMALTERO, (קומלטרו) משיק את הקולקציה הראשונה שלו והוא מאופיין בסגנון ובחומרי גלם ייחודים.
CUMALTERO (מלטינית: "כמו עור שני") נולד על ידי אלונה ברונשטיין, מעצבת ואמנית בעלת 25 שנות ניסיון בתחום שלא מפסיקה להתחדש, לתת ולקבל השראה. לאחרונה עברה השתלמות מקצועית אצל גדול מעצבי התלת-ממד ביפן, Shingo Sato. אלונה מתמחה בעיצוב אישי למראה שלם וכל בגד הוא עבודת יד שנעשה תחתיה.
הבגדים עשויים מעורות כבש סטרץ' דקים המיוצרים בטכנולוגיה חדשה בצרפת או איטליה ומותאמים גם לקיץ הישראלי. יש גם שמלות העשויות מבדי תחרה ייחודיים המיובאים מאירופה בשילוב אמנותי ייחודי של עור ותחרה בעבודת יד, ויש גם שמלות וטופים מבדי משי בצביעה אומנותית כך שכל פריט הוא יצירת אומנות ייחודית.
בקולקציה ניתן למצוא שמלות פתוחות ואווריריות מעור דק וגמיש, או בשילובים של עור ותחרה, חצאיות עור ומשי, מכנסיים מעור דק, שורטס ועליוניות קלות ופריטים משלימים למראה שלם. אחד הפריטים שאהבתי במיוחד הוא שמלת כלה לבנה, גותית משהו, מאוד קלאסית ומבחינתי מושלמת. תראו אותה בתמונה האחרונה כאן.
איפה וכמה: מגדל משה אביב, רמת גן (בתיאום מראש), 073-2046677, מחירים: החל מ-4,000 ועד 12,000 שקלים.
צילומים: אלון פורת, רון קדמי, טום חוליגנוב ואביגיל ל. גרא.
חצאית מקסי משיטופ משית'אמת? הייתי מתחתנת בכיף עם השמלה הזו. הבעיה שכבר התחתנתי…