
מה: טופיפי כשר לפסח
מה חדש: ליימן שליסל מציעה לקראת פסח את טופיפי במהדורה מיוחדת, חגיגית וכשרה לפסח. אריזות טופיפי מוצעות בעיצוב מיוחד לחג האביב ומתאימות כשי מתוק או כתוספת טעימה למתנת החג. הטופיפי כולל שוקולד, נוגט, אגוזי לוז וקרמל, ועכשיו הוא מוצע לקראת פסח במהדורות יוקרתיות ומפנקות בעלות עיצוב מיוחד ואביבי ברוח החג והעונה:
*טופיפי באריזה חגיגית מיוחדת וכפולה, הכוללת 250 גרם.
*טופיפי, באריזה הרגילה (המכילה 125 גרם).
תכלס: טופיפי מזכיר לי את הילדות, כבר אז התאהבתי בממתק הכל כך עשיר ומגוון הזה. לגרסה הכשרה יש את אותו טעם של המוצר הרגיל, ככה שלא מאבדים פה כלום. מה שבטוח שאני הולכת להביא כמה כאלה לסדר הפסח בו אני מתארחת, וזה הולך להיות כיף.
כמה: לכבוד פסח הן מוצעות במחירי מבצע: טופיפי 250 גרם: 21.90 ש"ח, טופיפי 125 גרם: 10.90 ₪. איפה: ברשתות השיווק, בחנויות הפרטיות ובחנויות לדברי מתיקה.

מה: בונבוניירת מרסי
מה חדש: עוד מוצר של ליימן שליסל, והפעם עולה על המדפים מהדורה מיוחדת, כשרה לפסח וחגיגית של בונבוניירת מרסי במבחר טעמים, וגדלים. בונבוניירות מרסי - מכילות אצבעות שוקולד מובחר, במגוון טעמים, מוצעות במגוון אריזות מעוטרות בעיצוב אלגנטי ואביבי ובהן כל אצבע של שוקולד עטופה בנפרד:
*מרסי באריזה האדומה הקלאסית, מוצעת במהדורה חגיגית וכשל"פ של 250 גרם ובאריזת חג כשל"פ של 400 גרם. כל אריזה מכילה אצבעות שוקולד ב- 8 טעמי שוקולד חלב ושוקולד מריר נפלאים ואיכותיים. מחירי בונבוניירות מרסי: 250 גרם – 21.90 ₪; 400 גרם -44.90 ₪.
*מרסי שוקולד חלב באריזה הכחולה - בונבוניירה כשל"פ המכילה 250 גרם של אצבעות שוקולד חלב מעולה ומשובח במגוון של ארבעה טעמים שונים: קרם אגוזים, שוקולד חלב, שקדים-אגוזים וקרם פרלין, מוצעת במחיר מבצע של: 21.90 ₪.
*מרסי שוקולד מריר באריזה החומה, בונבוניירה כשל"פ המכילה 250 גרם של אצבעות שוקולד מריר מעולה ומשובח במגוון של ארבעה טעמים שונים: מרציפן, קפה ושמנת, מוס שוקולד מריר וקרם שוקולד מריר. מוצעת במחיר מבצע של:21.90 ₪.
תכלס: עזבו אותי מכל הטעמים, תשאירו לי רק את המרציפן. אני מכורה קשות לשוקולד-מרציפן, עוול שנגרם לי בתקופת ההריון ומסרב לעזוב אותי. תכלס אני מחסלת קודם כל את כל המרציפנים כדי לוודא שלא נוגעים לי בהם, ואח"כ ממשיכה לשאר הטעמים, רגועה יותר, שקולה יותר, שבעה יותר. אין על מרסי. שעות של הנאה J
איפה: ברשתות השיווק, בחנויות הפרטיות ובחנויות לדברי מתיקה.

מה: מסטיק מנטוס
מה חדש: ליימן שליסל יבואנית ומשווקת מותג מנטוס בישראל, מציעה לכבוד פסח, מהדורות מיוחדות של מסטיק מנטוס במגוון סוגים וטעמים כשרים לפסח. (כשר לפסח לאוכלי קטניות באישור הרבנות הראשית לישראל).
*מסטיק מנטוס כשר לפסח, באריזת מעטפה המכילה 12 מסטיקים בשני טעמים מרעננים: מנטה ומנטה עדינה, כל מסטיק מורכב משתי שכבות של טעם התורמות לטעמו הטוב והמרענן הנשמר לאורך זמן רב. אריזת המעטפה מעוצבת, יוקרתית ונוחה לשימוש ולנשיאה בתיק ובכיס. מחיר: 4 ₪.
*מסטיק מנטוס PURE FRESH סטיקס במארז רביעיות – אריזה משפחתית של 4 חפיסות של מסטיק מנטוס סטיקס. בכל חפיסה 7 מסטיקים טעימים ומרעננים, בטעמים: מלון-לימונדה, פטל-תפוז, מנטה ומנטה עדינה. מחיר: 7.5₪.
תכלס: מנטוס הוא אחד המסטיקים הטובים כי הוא לא נדבק לשיניים, לעומת מסטיק MUST הארור שהוא דביק כמו קרטיב בשמש. אז גם על המסטיקים לא צריך לוותר בחג כי יש גרסה כשרה, ואפשר להמשיך ללעוס בכיף גם בחג. מושלם.
איפה: בכל רשתות השיווק, המרכולים, נקודות המכירה הפרטיות והדראגסטורים.
אוהבים סדרות וסרטים? כנסו לקבוצה שלי בפייסבוק

מה: שוקולדים ממולאים
מה חדש: הטעמים הייחודיים של Ritter SPORT עכשיו במהדורה כשרה לפסח:
שוקולד חלב מעולה ממולא קרם בטעם קפה * שוקולד מריר מעולה ממולא מרציפן * שוקולד חלב מעולה עם שברי אגוזי לוז * שוקולד חלב מעולה ממולא קרם פרלין * שוקולד מריר מעולה 73% מוצקי קקאו * שוקולד חלב מעולה ממולא מוס קקאו * שוקולד חלב מעולה ממולא קרם קוקוס וחלב * שוקולד חלב מעולה ממולא מוס קרמל ושברי שקדים * שוקולד חלב מעולה עם שברי אגוזי לוז וצימוקים.
תכלס: תודה לליימן שליסל שעושים לנו את החג ועוזרים לנו לא לוותר על שום ממתק. את ריטר אתם בטוח מכירים, ונשאר רק לגלות לכם שגם כאן יש מהדורה כשרה לפסח.
כמה: מבצע מיוחד של 2 ב- 15 ₪ בלבד. איפה: ברשתות השיווק והחנויות הפרטיות.
מומלץ להירשם לבלוג כי אחת לכמה זמן יש הגרלות של מוצרים מעל 1,000 ₪!

מה: רסק תפוחים
מה חדש: קליית גת מרחיבה את סל מוצריה ומשיקה מוצר חדש תחת סדרת המוצרים הטבעיים של המותג: רסק תפחי עץ 100% טבעי. רסק התפוחים של קליית גת הינו 100% טבעי ועשוי מתפוחי עץ מובחרים וטריים, התפוחים ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל ומשום כך הארומה וטעם הפרי הטבעי נשמרים בו באופן מקסימלי.
רסק התפוחים של קליית גת מיועד לשימוש כמאכל בפני עצמו, או כתוספת למאפים ביתיים, הוא מתאים מאד כתוספת טבעית טעימה ליוגורט ובמתכונים מסוימים הוא יכול להוות תחליף בריא לשמן בעיקר בעוגות ועוגיות.
תכלס: רסק התפוחים טבעי לגמרי, ושמחתי לתת חלק ממנו לתינוקת שלי שאהבה אותו מאוד (זה כמו גרבר בצנצנת ענקית) וחלק נתתי לאמא שלי שתכניס את זה לבלינצ'ס. הבלינצ'ס יצאו מעולים, המילוי מתוק וטעים ובגדול זה מוצר מאוד שימושי, רק שהצנצנת כל כך גדולה והייתי מעדיפה שתהיה גם אופציה של אותו מוצר בתכולה קטנה יותר.
כמה: 670 גרם 11.90 ₪. איפה: בקואופ שופ, מיסטר זול ובחנויות המובחרות.




