
לרגל הימים הארוכים של הקיץ, מסעדת "206 גריל בר" משיקה ארוחות עסקיות חדשות אשר זמינות במשך כל היום במחיר מיוחד של 206 ₪. הארוחות מותאמות להרכבים שונים של סועדים. בנוסף, תפריט אלכוהול משודרג ומוזל.
ארוחת שיפודים ל 4 סועדים:
2 שיפודי פרגית, 2 שיפודי לבבות, 4 קציצות קבב ערבי, כבד עוף
שתי תוספות לבחירה מזטים וסלטים טריים חופשי
קנקן לימונדה / תפוזים / סודה / גזוז
***
קבב ערבי ללא תחתית ל 4 סועדים:
קבב ללא הגבלה, שתי תוספות לבחירה, מזטים וסלטים טריים חופשי
קנקן לימונדה / תפוזים / סודה / גזוז
***
בירה ללא תחתית ונשנושי בשר ל 2 סועדים:
בירה מהחבית ללא תחתית
4 נקניקיות צ'וריסו, דלי כנפיים גדול
מזטים וסלטים טריים חופשי
***
הארוחות מוצעות בימים א-ה במהלך כל היום.
מסעדת 206 גריל בר היא האחות הצעירה והתוססת של מסעדת 206 המיתולוגית בצהלה, אשר מהווה מזה שנים מוקד עלייה לרגל. היא ממוקמת במתחם הבילויים של פתח תקווה ומציעה מגוון רחב של בשרים ודגים איכותיים וטריים כמיטב המסורת של 206.
206 רקמה קשר הדוק עם עולם הספורט הישראלי ואירחה אנשים ואירועים מרגשים רבים לאורך השנים, ולא נדיר למצוא שם שחקני כדורסל מפורסמים שאוכלים וטורפים לאורך כל ימות השבוע.
כמו כן, ב-206 גריל בר מתקיימים אירועים פרטיים ועסקיים מגוונים, מפגישה אינטימית ואירועים מצומצמים ועד לארועים גדולים עד 120 איש. במקום יש מגוון תפריטים רחב החל מ- 80 שקל לסועד. ניתן לקחת TA ולהנות משרות משלוחים באזור פתח תקווה ובקעת אונו בכל שעות הפעילות. בנוסף, כרטיס חבר מועדון כולל מגוון הטבות.
השבוע יצא לי לאכול ב-206 הוותיקה בתל אביב, ושוב התוודעתי לטעמים הטובים והמוכרים שלא משתנים במהלך השנים.


התחלנו עם איקרה, כבד קצוץ, פלאפל, כרובית בטחינה (חובה!), סלט ירקות טרי (כמה פשוט- ככה טעים), ופטריות חמות. היה פשוט כיף! כל זה הוגש לצד פיתות חמות וטריות וחמוצים שנעשים במקום. השירות היה ברמה מאוד מאוד גבוהה, אפילו אירופאית. המלצר המקצוען היה כל הזמן קשוב, תיקתק מהר את מה שצריך ודאג לנו לכל דבר שרצינו עוד לפני שביקשנו אותו.

לעיקרית לקחנו צ'יזבורגר מצויין שהיה עשוי כמו שביקשנו (מדיום). הקציצה תובלה בצורה נכונה ולא אגרסיבית (שונאת שמתבלים המבורגר עד לרמה של קבב). הלחמניה היתה טובה, הירקות טריים. הכל היה טוב, והצ'יפס שהגיע בצד הפך את החוויה למושלמת.

את הארוחה סיימנו עם כל הקינוחים האפשריים: הבוואריה המסורתית, המלאבי המדוייק שהיה על בסיס חלב, וקרם הברולה הטוב. ככה צריך לסיים את יום שישי.

נראה טעים. אני קצת מתגעגע למסעדות בארץ…
אהבתיאהבתי
אני בטוחה שבקנדה יש דברים יותר מיוחדים. הייתי בכיף מתחלפת איתך.
אהבתיאהבתי