מה: קומפלקס לחות ליום
מה חדש: JEUNESSE GLOBAL ISRAEL חברת מוצרי האנטי אייג'ינג והתזונה המתקדמת משיקה את: קומפלקס לחות ליום: תכשיר לחות המרווה את העור בלחות חיוניות. זהו קומפלקס לחות ליום מהסדרה המובילה LUMINESCE והוא תכשיר לחות המרווה את העור בחיוניות באמצעות תמיכה ביכולתו הטבעית של העור לחדש את מצבורי הלחות שבו.
תכשיר הלחות אינו שומני, נספג במהירות עם המריחה ומתבסס על הטכנולוגיה המתקדמת, החדשנית והעדכנית ביותר. מיוצר מרכיבים טבעיים בלבד, היפואלרגני ונבדק ומומלץ על ידי דרמטולוגים ברחבי העולם. קומפלקס הלחות ליום מבוסס על תמציות אצה אדומה וירוקה, תמציות תפוח, עדשים ואבטיח. תמציות אלו לוכדות את הלחות ומונעות אובדן מים ובכך מייצרות שיפור של רמת הלחות בכ- 85% תוך שבועיים. שימוש בתמציות אלו הוכח כמפחית את מראה הקמטים העדינים.
אופן השימוש: למרוח כמות קטנה על קצות האצבעות, לעסות באופן אחיד בתנועות מעגליות כלפי מעלה על הפנים וכלפי מעלה על הצוואר.
המלצה לקבלת תוצאות מירביות: יש למרוח את הקרם על פנים לחות לאחר מריחת סרום וספיגתו בעור.
קצת על החברה: חברת JEUNESSE GLOBAL נוסדה בשנת 2009 ופועלת כיום בכ-126 מדינות ברחבי העולם. חברת ג'נס גלובל מוכרת את מוצריה באמצעות יותר מחצי מליון מפיצים עצמאיים ברחבי העולם. ג'נס גלובל משלבת מדע פורץ דרך בקו מוצרים אשר מתמקד בשיפור איכות החיים הן ברמת הנראות והן ברמת האיזון התזונתי. ג'נס גלובל פועלת בשלושה תחומים עיקריים: אנטי אייג'ינג בהזנה חיצונית, אנטי אייג'ינג בהזנה פנימית ותזונה מתקדמת ובקרת משקל.
תכלס: ניסיתי את הקרם והוא מעולה. הוא קליל, לא שומני, נספג מיד, הוא היפו אלרגני ועשוי אך ורק מרכיבים טבעיים. הוא מאוד נעים ומתאים לקיץ, ומגיע בבקבוק משאבה נוח מאוד ככה שאפשר לקחת אותו בכיף בתיק להתרעננות במשך היום במשרד תחת המזגן שמייבש את העור ומזיק לו. אהבתי.
כמה: 320 ₪, 30 מ"ל. איפה: להשיג אצל המפיצים המורשים בטלפון 09-8999766 או בדף הפייסבוק של החברה.

מה: מסקרה של אליזבת ארדן
מה חדש: Lasting Impression Mascara – מסקרה דרמטית שמאריכה, מעגלת ומותחת את הריסים למראה סקסי ומתועף. בין אם מבקשת מראה עדין או נועז, איפור העיניים יהיה בסגנון "עיניים מותאמות אישית" למראה של מסקרה הלוקחת את הריסים לגבהים חדשים. הנוסחה החדשנית, מספקת אורך, הפרדה והגדרה יוצאת דופן לריסים מושלמים ובוהקים, במראה עמיד לאורך היום כולו, אליזבת ארדן משתמשת בנוסחה האייקונית של טכנולוגית ה Ceramide.
כאשר הנוסחה עוטפת את הריסים מאריכה ומעבה אותם, שמני אבוקדו וזית מזינים אותם, לטיפוח וללוק מושלם.
המברשת הייחודית כוללת חמישה כדורים חרוטים, שלוכדים מעבים ומפרידים את הריסים, למראה מושלם להפליא, לא דביקים, לא נצמדים בוהקים למשך היום כולו.
תכלס: למסקרה יש מראה ועיצוב סופר יוקרתי. עיצוב המברשת שלה גורם לחומר לעטוף את כל הריסים ולהפוך את המראה לדרמטי ומכושף. שתי שכבות ואת יכולה לעפעף בביטחון כל היום. זו מסקרה איכותית שלא מתפוררת או מלכלכת, ושומרת כל היום על הריסים מורמים ומעוגלים. היא אחת הטובות שיצא לי להשתמש בהן לאחרונה, ככה שאם את בדיוק מחפשת מסקרה- זו זו.
כמה: מסקרה 170 ₪. איפה: ברשתות השיווק והפארם המובחרות ברחבי הארץ.

מה: ג'ל לעיצוב ולפיסול הגבות של אליזבת ארדן
מה חדש: Statement Brow – ג'ל לעיצוב ולפיסול הגבות למראה גבות מושלם. ג'ל גבות מסרק ומטפח, ומגדיר את הגבות למראה עדין את מודגש.
אפשר לשחק עם הגבות במוצר שהוא הכול באחד: ג'ל עם הגוון הממלא, מגדיר ומפסל את הגבות. מכיל נוסחה ייחודית, שעוות דבורים, שעוות קריטה, פיגמנטים מינרליים מזינים, וחלקיקי מיקה פנינתיים שמעבים וממלאים את החסר. הזיפים במברשת מדויקים ומפזרים את הנוסחה במקצועיות על הגבות, למראה מושלם, מפוסל ומעוצב. הנוסחה עמידה כל היום.
תכלס: נתתי לנסיינית שבעבר שלשה גבות והיום המצב שלהן הוא דליל וחסר. איפרתי אותה בג'ל הגבות של אליזבת ארדן ובשניות הוא מילא את החסר ונתן מראה מלא, עשיר וטבעי. זה מחזיק לכל היום, גם אם מזיעים ויש 40 מעלות בחוץ, והוא מושלם. גם קל להסיר אותו בשניה במקלחת או במסיר איפור פשוט. מוצר מושלם כבר אמרתי?
כמה: 150 ₪. איפה: ברשתות השיווק והפארם המובחרות ברחבי הארץ.

מה: בושם לשיער של טוני וגאי
מה חדש: מותג טיפוח השיער הבינלאומי TONI&GUY מבית יוניליוור, מתרחב ומציע מוצר חדש במהדורה מוגבלת – בושם לשיער שמותיר את השיער ריחני ומלא ברק. Illuminating hair perfume מעניק לשיער ניחוח רענן והוא מיועד לשימוש לאחר סיום עיצוב השיער, בין חפיפות או להתרעננות במהלך היום. לאחר עיצוב השיער מתיזים מעט מן הבושם על השיער בלבד, הבושם מוסיף ברק שמהווה סיום מושלם לכל סגנון עיצוב: אסוף, פזור, גלי או חלק. את הבושם ניתן גם לשאת בתיק ולהתיז בעת הצורך.
TONI&GUY הוא מותג שחרט על דגלו את החיבור בין שיער לאופנה. כחלק מראייה זו, נוצר הבושם, המשמש כטאץ' אפ אחרון וכייפי במיוחד. TONI&GUY מציע מגוון רחב של מוצרים מקצועיים ואיכותיים לטיפול בשיער, המותאמים לסוג השיער ומסייעים לקבלת המראה הרצוי. המותג פועל מאחורי הקלעים של תצוגות האופנה בלונדון ונותן החסות הראשית לשבוע האופנה בלונדון מזה למעלה מעשור.
תכלס: איך התרגשתי כשקיבלתי את הבושם לשיער הזה!!!! כאילו מישהו חזר מחו"ל והביא לי משהו שחיכיתי לו שנה. העיצוב- חו"ל, הריח- דיוטי פרי, והאפקט- מרשים וסקסי. את מתיזה את זה על השיער לפני או אחרי מקלחת, אפילו באמצע היום, וזה נותן ברק וריח יוקרתי, עדין ונעים. הוא לא מחזיק הרבה זמן, אבל הקטע זה לקחת אותו בתיק ולרסס לפני דייט, פגישה, ישיבה או מה שבא לך. זה אחד ממוצרי המאסט שאת חייבת. אבל ממש חייבת!
איפה: ברשת סופר פארם.
אוהבים סדרות וסרטים? כנסו לקבוצה שלי בפייסבוק
