

מה: SPLENDID פרלינים
מה חדש: המתנה הקלאסית לחג הפסח: בונבוניירת פרלינים איכותית מבית ספלנדיד של עלית, שטראוס. בונבוניירה חדשה עם 18 פרלינים משובחים בציפוי שוקולד מעולה בשני טעמים:
שוקולד ספלנדיד חלב 36% במילוי קרם בטעם שוקולד עם שבבי כרמל ונגיעות מלח ושוקולד ספלנדיד מריר 70% במילוי קרם בטעם טראפלס ושברי אגוזי לוז. כשרות: רבנות נצרת עלית.
תכלס: בונבוניירת ספלנדיד היא מתנה אולטימטיבית לחגים, שמשלבת את איכותו של שוקולד ספלנדיד הוותיק עם שני מילויים מיוחדים ואיכותיים. זה נראה נהדר, יוקרתי, זה טעים בטירוף וכל אחד אוהב שוקולד. מה גם שזה כחול לבן. לא ככה?
כמה: מחיר שופרסל: 42.50 ₪. איפה: בכל רשתות השיווק ובחנויות המובחרות.

מה: מטליות לניקוי כללי בניחוח הדרים
מה חדש: המותג קוויק, סדרת מוצרים לניקוי מהיר ויעיל, המשווק על ידי ניאופרם מוצרי צריכה, משיק לקראת חג הפסח, מטליות לחות לניקוי כללי בניחוח חדש: הדרים. מטליות קוויק הן מטליות לחות לניקוי יסודי כללי לקראת 'חג הנקיונות', חג הפסח. המטליות משמידות 99.9%* מהחיידקים ומיועדות לניקוי כללי יסודי לכל סוגי המשטחים. הניקוי עם מטליות קוויק מתבצע בצורה יעילה, מהירה ופשוטה ומותיר ניחוח רענן של הדרים.
תכלס: כל אריזה מכילה 50 יחידות, ובעלת מכסה לשמירה על לחות המטליות לאורך זמן ומניעת התייבשותן. יש להן ריח מעולה ממש של מנדרינות אם אני יכולה לדייק, וממש כיף לנקות איתן כי הן מעולות וממש ממיסות לכלוך ישן על השיש (לדוגמה). אני כבר מכורה שנים לקוויק, וממליצה גם לכם להקל על עצמכם בנקיונות החג ולהעמיס כמה אריזות, זה אפילו במבצע עכשיו.
כמה: החל מיום 4.3.2018 ועד ליום 15.4.2018 במחיר מיוחד: 3 יח' ב- 18.90 ₪ ברשתות המזון. איפה: ברשתות המזון השונות ובחנויות הפרטיות.
מה: שניצלים, פסטרמה ונקניקיות בטעמים חדשים
מה חדש: חב' "עוף טוב" יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל מצדיעה למדינת ישראל לקראת חגיגות ה-70 להקמת המדינה ומשיקה סדרת מוצרים במהדורה ישראלית מיוחדת ובמיתוג חגיגי בסימן "70 שנה לישראל". כשרות אוירבך מהדרין.
הסדרה כוללת ארבעה מוצרים:
"המטס של עוף טוב" – שניצל עוף בצורת מטוסים בהשראת המטס החגיגי שנערך מידי שנה ביום העצמאות. השניצל מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, 100% רכיבים טבעיים. מחיר מומלץ לצרכן 31.90 ₪.
נאגטס בתיבול פלאפל מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ו-100% רכיבים טבעיים. מחיר מומלץ לצרכן 31.90 ₪.
פסטרמה בתיבול שווארמה מבשר הודו איכותי ומשובח, עשוי מנתחים שלמים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא שומן טראנס וללא צבעי מאכל. מחיר מומלץ לצרכן 18.90 ₪.
נקניקיות עגל – מושלם ל"על האש" וגם בתנור בטעם פיקנטי מעודן ישר ללחמניה כמיטב המסורת. ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא שומן טראנס וללא צבעי מאכל. מחיר מומלץ לצרכן 19.90 ₪.
אריזות המוצרים עוצבו בעיצוב חגיגי וישראלי לכבוד חגיגות 70 שנה למדינה.
תכלס: טעמתי עם כמה חברים את כל המוצרים והנה המסקנות:
הנגטס פלאפל- התיבול מזכיר ביסלי פלאפל וזה ממש משדרג את הנגטס. זה טעים מאוד והמרקם נכון וכייפי.
שניצלונים מטוסים- זה בטעם הרגיל של השניצלים של עוף טוב והעיצוב חביב ביותר. הילדים אהבו מאוד ושטפו את זה בנהר של קטשופ.
פסטרמה בטעם שווארמה- זה מוצלח, טעים ומתובל עדין ולא בוטה מדי. זה גם מנתח שלם וללא כל המזיקים.
נקניקיות עגל- פחות מוצלח משאר המוצרים.
איפה: ברשתות השיווק.

מה: סדרת רטבי HP
מה חדש: חברת דיפלומט, המשווקת את מוצרי היינץ בישראל, משיקה טעמים חדשים של רטבי ברביקיו לקראת חג העצמאות. טעמי סדרת HP העיקריים הינם: ברביקיו קלאסי מעושן, ברביקיו פיקנטי עם טעם מחוספס שמעקצץ בנעימות בלשון, וברביקיו דבש לאוהבי הטעם העדין והמתוק.
תכלס: טעמתי את הרטבים כולם והכי אהבתי את הברביקיו דבש. הרטבים מעוצבים בצורה שמזכירה לי מאוד את ארה"ב, הם טעימים מאוד ומדוייקים בטעמם. ממש ממליצה לכם לרכוש חלק מהם לקראת יום העצמאות או בכלל. אני למשל בישלתי עוף בתנור +תפוחי אדמה ותיבלתי בברביקיו דבש. יצא מושלם.
איפה: ברשתות השיווק.

מה: חומוס צברי ישראלי
מה חדש: לכבוד יום הולדתה ה-70 של המדינה, מביאה צבר לצרכנים את החוויה הישראלית האותנטית ומשיקה 'חומוס צברי ישראלי' – חומוס ייחודי, בעל מרקם רך ומשובח שנולד מתוך מתכון נוסטלגי של השף אבי לוי.
בחודשים האחרונים, בדק השף אבי לוי את מתכוני החומוס של צבר לדורותיהם וחיפש את החומוס האהוב והישראלי ביותר של צבר. לאחר שמצא את המתכון המיתולוגי הקלאסי של צבר, הכין אותו השף במטבחו וגילה כי אכן מדובר במתכון שטעמו מחזיר אותנו אחורנית לתקופה נוסטלגית של מדינת ישראל.
'חומוס צברי ישראל' יושק במהדורה מוגבלת לרגל חגיגות יום העצמאות ה- 70 של המדינה, באריזה בולטת ואטרקטיבית בצבעי כחול-לבן ובמשקל 600 גרם.
ניתן להשיג החל מחודש אפריל ברשתות השיווק ובנקודות המכירה המובילות ברחבי הארץ.
תכלס: הוא מאוד טעים, עדין, חלק במרקמו ונותן הרגשה טובה של בית. שימו לכם בפיתה עם מלפפון חמוץ ולכו קצת לים. תכף קיץ וזה מאסט.
איפה: ברשתות השיווק.
מה: מתבל עגבניות מופחת 50% סוכר ונתרן
מה חדש: בהמשך להשקה המוצלחת של מתבל עגבניות מופחת 50% סוכר ו25% נתרן, המתכון החדש והמשופר של היינץ מגיע עם הפחתה נוספת של רמות הנתרן ל50%.
מתבל עגבניות היינץ נעשה באמצעות מתכון סודי של 5 מרכיבים, הכולל עגבניות שהבשילו בשמש, מאז 1876. היינץ משתמשת בזרעי העגבניות שלה מאז 1930, וכך שומרת על הטעם והמרקם העשיר שלה מעגבניות שמתבשלות בשמש. מאז השקתו, מתבל עגבניות היינץ נשאר האהוב ביותר על האומה במשך שנים.
תכלס: הטרנד העולמי של הבריאות השפיע גם כאן והנה קיבלנו מוצר "נקי" יותר מחומרים פחות בריאים. המוצר החדש של היינץ מכיל 50% פחות סוכר ונתרן ונשאר עם אותו הטעם האהוב והמוכר של מתבל עגבניות היינץ. טעמנו ואהבנו.
איפה: ברשתות השיווק.

מה: שוקולד מריר פרימיום
מה חדש: ליימן שליסל, בעלת מותג השוקולד צ'וקטה, מרחיבה את סדרת טבלאות השוקולד של המותג ומשיקה סדרת פרימיום חדשה של טבלאות שוקולד מריר מעולה.
סדרת הפרימיום החדשה של טבלאות שוקולד צ'וקטה מגיעה באריזות איכות עשויות קרטון, בתוכן השוקולד עטוף בנייר אלומיניום איכותי ואטום השומר באופן מרבי על טריות ואיכותו של השוקולד. סדרת הפרימיום של צ'וקטה כוללת טבלאות ב- 3 סוגים, בהם:
-
צ'וקטה שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
-
צ'וקטה שוקולד מריר תפוז 70% מוצקי קקאו – אינו כשר לפסח
-
צ'וקטה שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו