ביקורת על הצגת הילדים דוקטור דוליטל

תמונת דוליטל יחצ צילום בני גם זו לטובה

אני רוצה להמליץ לכם על הצגה מקסימה, הצגה מוסיקלית צבעונית, מצחיקה ומרגשת לכל המשפחה על רופא החיות ד"ר דוליטל. זכיתי לצפות בהקרנת הבכורה וזו היתה חוויה מהנה לי ולבתי בת ה-3.5. המשחק מצויין, הדמויות חביבות ומצחיקות, ההומור מתאים לבני 3-4 ומעלה, השירים מקסימים והתפאורה והבובות יפיפיות ולא מתחנפות. הכל עשוי בצורה מוקפדת ויפה, והתוכן גם הוא אינו מתחנף אלא טהור, מצחיק ותמים. מומלץ בחום.

הבכורה – בחנוכה הקרוב!
מועדי ההצגה: 24.12, 25.12, 28.12 בשעה 10:30, 12:30.

בחנוכה הקרוב, תעלה בבכורה בתיאטרון המדיטק בחולון ההצגה "דוקטור דוליטל". זוהי הפקה חדשה לכל המשפחה, המבוססת על סדרת הספרים הקלאסית אשר כללה 14 ספרים שיצאו לאור בין השנים 1920-1948 מאת הסופר האנגלי יו לופטינג. את העיבוד למחזה החדש כתב אורי אוריין ויביים אלדר גוהר גרויסמן.

תיאטרון המדיטק יעלה השנה 6 הצגות חדשות ומקוריות לכל המשפחה כאשר הראשונה שבהן היא "דוקטור דוליטל"- על רופא החיות האהוב בכל הזמנים. לאחרונה פורסם כי גרסה קולנועית חדשה עתידה לצאת בכיכובם של רוברט דאוני ג'וניור ואנטוניו בנדרס ובדיבוב טום הולנד, ראמי מאלק ואמה תומפסון. זו ללא ספק תהיה השנה הזוהרת ביותר של דוליטל.

ההצגה "דוקטור דוליטל", מגוללת את סיפורו של רופא בני האדם, דוליטל, שאוהב מאוד בעלי החיים. הוא אוסף אליו אינספור חיות אבודות ומשכן אותן במרפאתו. הבעיה היא, שלקוחות המרפאה שלו אינם מרוצים מהמפגע התברואתי ומפסיקים להגיע… אלא שאז מציעה פולינזיה, התוכית שלו, רעיון מהפכני: דוליטל ילמד לדבר בשפת החיות ויהפוך לרופא החיות הראשון בעולם! בעזרת חבריו: דאב-דאב הברווז, גבי הכבשה ואמה העוזרת הנאמנה שלו, מצליח ד"ר דוליטל לשקם את המרפאה, לעזור לבעלי החיים ואפילו להגיע לקרקס. בהצגה צבעונית, מצחיקה ומרגשת, דוליטל וחבריו מלמדים אותנו שלדבר אל חיות זה פשוט ביותר, אם רק נדע גם להקשיב להן. ההצגה מותאמת למציאות של ימינו בה הקרקס איננו מקום לגיטימי עבור בעלי החיים ועל כן בסוף ההצגה דוקטור דוליטל משחרר את החיות לחופשי.

בחודשים האחרונים עמלים הבובנאים רוני וגנר וירון בראלי על בניית סדרה של בובות גדולות ומרהיבות של החיות, שנעשו בטכניקה ייחודית הן מבחינת הקונסטרוקציה ומנגנוני ההפעלה המורכבים והן מבחינת החומרים. כל בובה עשויה מחומר אחר כגון: עלי זהב, מקרמה ארוג מחוטי גומי, שקיות, יוטה, נוצות ועוד, זאת בכדי להציג את הדמויות באופן אנושי ככל האפשר כשצוות שחקנים מפעיל אותן על הבמה.

נועם שמואל, המנהל האמנותי של תיאטרון המדיטק: "אנחנו גאים להעלות בבכורה ישראלית עיבוד חדש ומקורי לקלאסיקה ד"ר דוליטל, סיפור המוכר לכל ילד והורה בארץ ובעולם. זוהי הפקה מושקעת ותיאטרלית להפליא עם עלילה בעלת ערך מוסף הכולל חברות, הקשבה לזולת ואהבת בעלי חיים"

משתתפים: ענבר דנון, בל וענונו, יעל חיימובסקי, דני לשמן, אורי סממה, איתי פולישוק, זיו פלג. מחזה: אורי אוריין, בימוי: אלדר גוהר גרויסמן, מוסיקה מקורית: אמיר לקנר, תלבושות: טל וייס עיצוב וייצור בובות: רוני וגנר וירון בראלי, תפאורה: סשה ליסיאנסקי, תנועה: אור משיח, עיצוב תאורה: אמיר קסטרו. הדרכת שפה ודיבור: מרגלית גז, ע. במאי: ימית אטיאס.

מדיטק חולון גולדה מאיר 6 חולון (חניה חינם ללקוחות המדיטק)
להזמנת כרטיסים:1800-20-29-30 או באתר המדיטק. מחיר: 75 ₪
*הנחה לחברי הוועדים: מגה לאן, חבר, עובדי מדינה, הסתדרות המורים, וועד ארגון עובדי עיריית, תל אביב, ועד עובדי בנק.


להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s