
ורדינון אמן הילדים מציג שני ספרים חדשים:
"הבית הצבעוני" ו"לומדים אנגלית"
לקראת הסגר התאבזרתי בשני ספרים חדשים שמתאימים בול לבת שלי בת ה-4. לא רק שהיא גילתה עניין מאוד גדול בשניהם, היא גם הצליחה ללמוד מהם המון. זה הזמן בו היא רוצה מטעמה ללמוד לקרוא מספרים ובנוסף גם אנגלית, השפה אותה היא כבר קצת יודעת מכל החברות בגן דוברות האנגלית (יש 3 כאלו) וגם מהטלוויזיה.
ורדי אברהם, הידוע בדמותו "ורדינון אמן הילדים" יצר עד היום עשרות סדרות העשרה חינוכיות לילדים שזוכות להצלחה רבה בקרב ילדים, הורים ואנשי חינוך, מוציא לאור שני ספרים חדשים.
הספר "בית הצבעוני" מלמד את הקטנטנים על צבעים ומספרים בדרך היצירתית והמקורית שאופיינית לורדינון. זהו ספר מאוד חמוד ומאוד קל ללמידה. לומדים בעזרתו גם מספרים וגם צבעים, ככה שז המתאים מגיל 3. האיורים מקסימים והכל מאוד ידידותי, חמוד ויפה.
הספר "לומדים אנגלית חושף את הילדים למילים ראשונות באנגלית ומלמד אותם אוצר מילים בסיסי של השפה. ילדים שנחשפים ליוטיוב או לטלוויזיה בטח ידעו חלק מהמילים והרצון והרעב שלהם ללמוד עוד- מאוד גדול ומפתיע. מה גם שבגיל הזה הכל נקלט להם מאוד מהר.
שני הספרים מנוקדים ומלווים באיורים צבעוניים מרהיבים.
כריכות קשות
הוצאת ש.זימזון
מחיר: 78 שקל
להשיג ברשתות הספרים ובחנויות הספרים הנבחרות ובאתר האינטרנט.
