
הקונספט המוביל של הקולקציה החדשה, פרי יצירתו של סטודיו לעיצוב Tutto Arte, הוא להעניק ללקוחות את כל מה שהם זקוקים לו לחוויית הום סטיילינג אישית וייחודית.
הטבות מיוחדות ומחירים אטרקטיביים מחכים לחברי מועדון הלקוחות של ורדינון ונעמן NV CLUB ולמצטרפים החדשים ברכישת מוצרי קולקציית החג שכבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר האון-ליין.
קולקציית סתיו-חורף 2021 של ורדינון מציעה עולם שלם של מוצרים ליצירת לוק אותנטי ואופנתי לחדרי הבית השונים – ממצעי יוקרה קלאסיים המעניקים תחושה של חופשה בריזורט מפנק, מגוון סטים בסגנון האורבני שהפך בן-בית אצל הישראלים, דרך מצעים בצבעי שחור ולבן במראה נקי, מתוחכם ואלגנטי, שלל מגבות ואביזרי אמבטיה ועד לליין אקססוריז עשיר הכולל כירבוליות רכות, שטיחונים, ציפיות נוי ואפילו נעלי בית. כל הפריטים עוצבו על יד סטודיו הבית של נעמן גרופ – Tutto Arte, כשהקו המנחה הוא ליצור קולקציה שתעניק לבית Total Look מושלם.
בקולקציית החג עשה מותג מצעי היוקרה הבלעדי של ורדינון Five crowns צעד נוסף קדימה עם חידוש יוקרתי ומפתה – מצעי כותנה מצרית מודפסת בשילוב קטיפה רכה. קליאופטרה, הסט החדש עם טוויסט ושדרוג ייחודי, מצטרף לנבחרת מצעי היוקרה המשובחים המבטיחים תחושת פינוק כמו בחדרים של מלונות יוקרה. Five crowns – only the best for you.
כדי לספק ללקוחות חווית קניה נוחה, קלה ומהנה, מקפידים בכל חנויות ורדינון לסדר את הפריטים המגוונים בהתאם לסגנונם הייחודי. כך לצד ארון המותג Five crowns מציעה קולקציית סתיו-חורף 2021 מבחר עשיר של מצעים המחולקים בין 4 ארונות שונים: ארון ה-Urban שובה הלב, הכוכב הבלתי מעורער בכל עונות השנה, ארון ה-Jeansy (ג'ינסי), השואב השראה מבד דנים העל זמני, ובו מצעי פרקל, כותנה וסאטן איכותיים, ארון Black & White המאופק שבין פריטיו נמצאים גם שני סטים של מצעים במראה התואם לעיצוב שתי מערכות אוכל מתוך קולקציית החג של נעמןTotal Look – מושלם כבר אמרנו? ולקראת החורף – ארון מפנק של מצעי פלנל רכים ומלטפים במיוחד לחווית שינה חמימה ונעימה.
תשומת לב רבה הוקדשה בקולקציית ראש השנה למגוון רחב של אקססוריז שבשילובם מקנים לחדרי הבית לוק אופנתי המספר סיפור ייחודי. שלל האביזרים חולקו גם הם בהתאם לארונות הקולקציה וכך הפכה מלאכת התאמת האקססוריז לנגישה וידידותית יותר עבור לקוחות הרשת. בין הפריטים השונים: ציפיות נוי מקטיפה 100% כותנה, שבנוסף ליופין האלגנטי הן גם מושלמות לתנומה קלה ונעימה; מבחר שטיחונים במראה אירופאי עם דוגמאות מגוונות, שניתן לקבל גם במידות גדולות מהרגיל לחדרי אמבטיה מרווחים; שטיחוני פרווה ונעלי בית תואמים, שמיכות מיקרופייבר רכות ומלטפות, מגבות ג'קארד, מגבות בשילוב לורקס עם אפקט תלת מימד וגם מגבות Yarn Dye ועוד.
לחברי מועדון הלקוחות של ורדינון ונעמן, CLUB NV, ולמצטרפים חדשים 30% הנחה על קולקציית החג* (20% הנחה לכלל הלקוחות) בסניפי המותג בפריסה ארצית ובאתר האון ליין https://www.vardinon.co.il.
*בקניית 2 פריטים ומעלה **המבצע בתוקף עד 03.10.21 ו/או עד גמר המלאי. אין כפל מבצעים.