

מה: קרם יום ולילה של GLAMZ
מה הקטע: מזג האוויר שטרם החליט אם כרגע חורף או קיץ, עושה לנו בלגן גם בעור. לרגע הוא לח, יום למחרת הוא יבש בטירוף, ובכלל, אין תחושה של יציבות ברמת הלחות בעור. בדיוק בגלל זה פיתח המותג Glamz תכשירים המאזנים את השומניות בעור, עשירים בלחות ומונעים קמטוטים ויובש:
Glamz Day Cream (תכולה: 50 מ"ל)
קרם יום מועשר במגוון רכיבים ייחודיים, המעניקים לעור לחות מתמשכת, מפחיתים קמטוטים, משקמים את העור ומעניקים לו מראה צעיר יותר, זוהר ורענן. רכיב הפטנט ™Resistem, המופק בטכנולוגיה חדשנית של תאי גזע צמחיים, מסייע לחידוש תאי העור ולהפחתת אדמומיות. כמו כן, פורמולת הקרם מכילה תמצית ג'ינג'ר ופטל אדום, המסייעים בהשבת החיוניות של העור, מזינים וממצקים; תמצית וורדים המסייעת בהחלקת העור ועידון הקמטים ותמציות שמן שקדים, זית, קלנדולה וקקוי, המרגיעים ומשקמים את העור ומעניקים לו לחות וגמישות. הקרם בעל מרקם קליל, שנספג במהירות בעור ומאפשר להמשיך מייד בשגרת הטיפוח.
Glamz Night Cream (תכולה: 50 מ"ל)
קרם לילה מועשר במגוון רכיבים ייחודיים ונוגדי חמצון המעניקים לעור לחות עמוקה, מגנים עליו מפני יובש, מפחיתים מראה קמטוטים ומעניקים לו מראה צעיר יותר, זוהר ורענן. הקרם מכיל רכיב פטנט ™Aqualance, המשפר את רמת הלחות בעור לאורך זמן והופך את העור לאלסטי, רך ונעים יותר. עוד כוללת הפורמולה שלו תמצית אלוורה, המעניקה לעור מראה זוהר ומחליקה אותו; שמן חוחובה המוסיף לעור לחות וגמישות; תמציות תה ירוק, אוכמניות ובזיליקום – נוגדי חימצון המגנים על העור מפני נזקים סביבתיים ויובש.
תכלס: לגלמז יש מוצרים מצויינים שמלחחים את העור בדיוק כמו שהובטח. הריח נעים, הלחות נשמרת לשעות ארוכות, ולטווח הארוך יש תחושה של הצטמצמות בקמטוטים. ממליצה מאוד לנסות. יש המון מוצרים באתר, לא רק את הקרמים שניסיתי.
איפה: לכבוד חנוכה כל המחירים באתר https://glamz.com הפכו בבת אחת להיות 80 שקלים בלבד!!! בנוסף, המותג מפנק בעוד 20% הנחה בהקלדת קוד הקופון: HANUKKAH20.

מה: מוצרי איפור חדשים לשפתיים
מה הקטע: קרליין מרחיבה את סדרת שפתוני ה-COLOR הפופולאריים עם שפתון גלוס מבריק בשישה גוונים מיוחדים המעניקים ברק זוהר לשפתיים. השפתון מגיע באריזה נוחה לשימוש עם ספוגית מריחה, מצטיין במרקם קטיפתי, נמרח בקלות ומתקבע במהירות.
הפורמולה החדשנית משלבת פיגמנטים טהורים וחזקים עם פניני קריסטל השומרים על גוון עשיר ומעניקים ברק מושלם. חומצה היאלורונית ומרכיבי טיפוח ממקור טבעי מעשירים את השפתיים בלחות, שומרים על מוצקות וגמישות ומעניקים תחושת רכות ונינוחות.
ללא פארבנים * לא נוסה על בעלי חיים
תכלס: בסדרה החדשה הגלוסים מבריקים במיוחד ויוצרים את המראה המושלם של שפתיים מלאות, ללא תחושת דביקות, נזילה או גרימת יובש, כך שאת יכולה ליהנות מברק אולטימטיבי כל היום. זה נוח, נעים ונראה מושלם.
כמה: 39.90 ₪. איפה: ברשתות הפארם המובחרות ברחבי הארץ ובאתר קרליין http://www.careline.co.il



מה: טינט בשני גוונים- דובדבן וברונזר
מה חדש: Lip & Cheek Tint של קרליין זהו טינט שמגיע באריזה קומפקטית ונוחה לשימוש, עם פורמולה עשירה בפיגמנטים טהורים של אדום או חום מוזהב, שמנים ממקור טבעי ומרכיבי לחות.
אופן השימוש: לנער היטב לפני השימוש. לחיים: לפזר כמה נגיעות של צבע עם האפליקטור על הלחיים ולטשטש עם כריות האצבעות עד להטמעת הנוזל על כל אזור הלחיים. שפתיים: לפזר כמה נגיעות עם האפליקטור על השפתים ולטשטש עם כריות האצבעות עד לכיסוי מלא. ניתן לחזור על הפעולה כמה פעמים כדי לקבל גוון עמוק יותר.
2 גוונים במגוון – ליפ טינט אדום וליפ טינט ברונזר.
תכלס: ניסיתי עד היום את כל הטינטים שיצאו לשוק, והטינט של קרליין הוא הכי טוב באחריות! האדום נשאר שעות ארוכות, הוא חזק מאוד ועמיד. הוא קצת מייבש את השפתיים אז כדאי להוסיף למעלה באלם לשפתיים. גוון הברונזר מעולה ללחיים בעיקר אך גם לשפתיים הוא נשאר שעות ארוכות ונראה ממש טוב. חובה לנסות
כמה: 39.90 ₪. איפה: ברשתות הפארם המובחרות ברחבי הארץ ובאתר קרליין http://www.careline.co.il

מה: גלוס שקוף להענקת מראה שפתיים מלאות ועבות יותר Instant Lip Plumper
מה חדש: "אינסטנט ליפ פלמפר" של קרליין מגיע במרקם גלוס שקוף ובאריזה קומפקטית עם אפליקטור רחב המעניק מריחה נוחה ומהירה – להשגת תוצאה מידית של שפתיים מלאות יותר, רכות וחושניות.
נוסחת הגלוס מועשרת בחומצה היאלורונית הממלאת את אזור השפתיים בלחות, מחליקה קמטוטים ובשימוש לאורך זמן מסייעת להשבת הנפח הטבעי מהשכבות הפנימיות כלפי מעלה. מרכיבים נוספים בנוסחה כמו חומרי לחות, אלוורה ושמנים ממקור טבעי מחזקים את אפקט הנפח המיידי, מחליקים ומרככים את מרקם העור העדין ומונעים יובש.
הגלוס השקוף נמרח בקלות על השפתיים, אינו יוצר תחושה שומנית או דביקה, נספג בקלות, משפר את נפח השפתיים מיד לאחר המריחה ולאורך זמן – בשימוש קבוע. מתאים למריחה גם מעל שפתון צבע.
אופן השימוש: מרחי את הגלוס על שפתיים נקיות בעזרת האפליקטור. המתיני מספר דקות עד לקבלת מראה שפתיים מלאות יותר. להגברת המראה ניתן למרוח שכבה נוספת. ניתן למרוח את הגלוס גם מעל אודם צבע או גלוס רגיל כדי להשיג את המראה הנחשק. עלול לגרום לעקצוץ קל.
PARABEN FREE * Preservative FREE * SILICONE FREE * GLUTEN FREE * SLS FREE
תכלס: הגלוס יפה כגלוס, מבריק מאוד. אבל לא גרם לי לניפוח של השפתיים.
כמה: 49.90 ₪, איפה: ברשתות הפארם המובחרות ברחבי הארץ ובאתר קרליין http://www.careline.co.il

מה: צבעי שיער בגוונים חדשים
מה הקטע: פאלטה, המותג המוביל מבית שוורצקופף משיק צבעי שיער בגוונים חדשים למיני ערכת הצביעה פאלטה. הנוסחה, המכילה פגמנטי צבע אינטנסיביים, חודרת לעומק סיב השערה ונועלת את הצבע, להגנה מפני דהייה.
עוצמת צבע הנשמרת לאורך זמן וכיסוי שיער לבן מקצועי.
קרם הצבע ומסיכת הטיפוח בתוספת קרטין, פנטנול ושמן מזין מטפחים את סיב השערה. פאלטה מחזק, מחליק ואוטם את סיב השערה, לתוצאת צבע מדהימה לאורך זמן.
הגוון 3-65 חום שוקולד כהה, בעל גוון שוקולד כהה עם אפקט מוזהב.
גוונים קרים: 6-1 בלונד כהה אפרפר, ו 8-1 בלונד בהיר אפרפר.
גווני הבלונד עם תוספת טיפוח במהלך ולאחר תהליך הצביעה לתוצאת צבע הנשמרת לאורך זמן.
גוון 10-0 בלונד סופר בהיר, מעניק עד 4 רמות הבהרה ותוצאת צבע משגעת של בלונד טבעי בהיר מאוד.
גוון 12-21 בלונד כסוף אפרפר, מבהיר עד 4 רמות. מכיל פורמולה ייחודית המעניקה טיפוח משולש לשיער בגווני בלונד במהלך ולאחר תהליך הצביעה. קרם הצבע עם אפקט למניעת פיגמנט צהוב או כתום עד 8 שבועות.
• עוצמת צבע גבוהה לאורך זמן
• הגנה מפני דהייה
• כיסוי שיער לבן מקצועי
תכלס: בסדרה בה אני משתמשת כבר שנים יש 23 גוונים. הצבעים מצויינים ומחזיקים כחודש עד שהשורשים הלבנים המרושעים יוצאים. הגוונים החדשים בהחלט יפים ומיוחדים ושווה לנסות, מה גם שכמעט תמיד יש מבצע שמוזיל את המחיר.
כמה: 29.90 ₪. איפה: ברשתות השיווק ברחבי הארץ.

מה: דאודורנטים לנערות
מה הקטע: סדרת נושם של קרליין לבנות FOR GIRLS, הינה סדרת דיאודורנטים המיוצרת במיוחד עבור ילדות ונערות כדיאודורנט הראשון שלהן.
סדרת נושם בנות מציעה דיאודורנט ספריי, רול און ו/או סטיק עם נוסחה מיוחדת המתאימה לטיפוח עורן העדין של ילדות ונערות שמתחילות להשתמש בפעם הראשונה כדיאודורנט. הנוסחה המיוחדת:
מועשרת בקמומיל.
ללא אלומיניום, ללא פרבנים וללא אלכוהול.
היפואלרגנית.
נבדק דרמטולוגית.
מתאים גם לעור רגיש.
לא נוסה על בעלי חיים
מוצרי הסדרה מעוצבים במיוחד לילדות ולנערות הן בעיצוב הצעיר בשילוב איורי גרפיטי של נשיקות צבעוניות והן מבחינת הגדלים המותאמים במיוחד לתיק רחצה ולשימוש יומיומי בקרב הבנות.
תכלס: סדרת הדיאודורנטים נושם-בנות מיועדת עבור אימהות שמחפשות אחר ההגנה המושלמת לבתן המתבגרת. מצד אחד הן רוצות להקנות לנערות הרגלי אסתטיקה והיגיינה אך מצד שני אינן רוצות לתת להן מוצרים אגרסיביים מדיי לעורן העדין. הריח מצויין, מניעת ריח הזיעה סופר יעילה, והעיצוב חמוד ומזמין. אהבתי.
כמה: רול און 13.90 ₪ , ספריי 13.90 ₪ , סטיק 23.90 ₪ איפה: בכל רשתות הפארם והמזון.